MECATECH industry d.o.o.
Firma MECATECH industry d.o.o. je osnovana 2014. godine i nalazi se u Žirovnici u neposrednoj blizini Kragujevca (na auto-putu Kragujevac – Batočina).
Osnovna delatnost firme je obrada metala i plastike na automatizovanim CNC mašinama.

Misija naše firme je da kupcima budemo pouzdan dobavljač koji isporučuje kvalitetne komponente i sklopove izrađene savremenim metodama. Vizija firme je postati svetski dobavljač iz oblasti serijske obrade metala i da naši proizvodi i usluge budu kvalitetom prepoznatljivi na tržištu .

Naša firma raspolaže sledećom opremom:
- Automatski CNC strug od ø1 do ø20mm
- Dodavači materijala, za šipke dužine do 3000mm
- Centrifuga za špon
- Mašina za oštrenje reznog alata i burgija
- oprema za kontrolisanje delova: projektor profila mitutoyo, uredjaj za ispitivanje hrapavosti površina, dubinska merila, mikrometri…

Svaka mašina ima pogonski alat i najčešći materijali koje obradjujemo su: mesing, prohrom 316L, aluminijum, čelik, titanijum, plastika…
S obzirom na osnovnu delatnost, poslujemo sa brojnim firmama iz različitih oblasti. Izmedju ostalih tu spadaju industrija vazduhoplovstva, medicina, industrija nameštaja, automobilska industrija,elektronika, industrija oružja i slično.

Ukoliko Vam je potreban ozbiljan i pouzdan poslovni saradniik,onda je MECATECH industry firma za Vas. Svaki Vaš zahtev je za nas nov izazov.
mecatech